Lian Schulte
Logopedist / haptotherapeut
Ik ben Lian Schulte,
Getrouwd met Paul en samen hebben we twee kinderen. Al ruim 30 jaar werk ik met veel plezier als logopediste in mijn praktijken Epe, Vaassen en Emst. Mijn man zegt dikwijls dat hij niemand kent die met zoveel plezier naar zijn werk gaat als ik. De afwisseling van de verschillende hulpvragen, bij de verschillende leeftijdscategorieën blijft me boeien. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op stap, geniet ik van een roseetje met vrienden, sport ik fanatiek met mijn dierbare vriendin en voer ik graag diepgaande gesprekken.
Ik ben enthousiast en open en ik word blij door verbinding en contact. Toen ik in 2008 ziek werd kwam ik in aanraking met de haptonomie, het heeft mijn leven veranderd; ik leef bewuster, maak keuzes, stel grenzen en voel (me) beter! Het voelde zó goed dat ik de opleiding voor haptonomie ben gaan volgen. Na de twee-jarige basisopleiding heb ik de haptotherapie opleiding gevolgd en heb deze met succes afgerond. Door de combinatie logopedie en haptonomie kijk ik nu anders naar de klacht van de cliënt, niet alleen stoornisgericht, juist mensgericht. Ik kijk samen met de cliënt naar de patronen die worden gehanteerd en hoe deze je helpen of juist tegenwerken in het dagelijks leven. Wie voortdurend over zijn of haar grenzen heen gaat, heeft een grote kans om lichamelijke klachten te ontwikkelen, het is belangrijk om bij al ons handelen naar je gevoel te luisteren. De verandering die ontstaat door naar jezelf te kijken, te (durven) luisteren naar de signalen van je lijf, te voelen wat er is in contact met jezelf en de omgeving is fascinerend en enorm boeiend.
De samenwerking met mijn drie collega’s is intensief en is voor mij erg belangrijk; we stimuleren en adviseren elkaar, we werken samen in een uitstekende sfeer en dát is wat me energie geeft. Samen voor elkaar!

Mailadres: lian@logopedieschulte.nl

Duike Boeve
Logopedist
Ik ben Duike Boeve,
Ik kom uit Apeldoorn, waar ik samenwoon met Marc en onze zoon en dochter.
In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek sporter en ben ik actief als vrijwilliger bij de korfbalvereniging. Ik houd van gezelligheid, spelletjes en heerlijk eten onder het genot van een wijntje. In 2005 ben ik afgestudeerd als logopedist, na een jaar in een praktijk in Apeldoorn te hebben gewerkt, ben ik in 2006 hier gestart.

Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan in het werken met volwassenen in een verpleeghuis en heb ik gewerkt met jonge kinderen met eet-/drinkproblemen. Ik doe mijn werk met veel plezier en wil dat ook uitstralen richting de cliënten. Ik zie voornamelijk kinderen en daarbij vind ik het belangrijk dat zij ervaren dat je op een leuke manier aan logopedische doelen kunt werken.
Ik word er blij van als ik zie dat de spelletjes uit het oefenschrift thuis gespeeld worden en een kind trots zijn boekje aan anderen laat zien. Logopedie mag een feestje zijn!
Om mijzelf op persoonlijk en logopedisch vlak te blijven ontwikkelen, volg ik regelmatig bij- en nascholingen. Inmiddels heb ik deze cursussen gedaan: Toepassing stemtherapie-methoden in lezen, spreken en zingen Verbale Ontwikkelingsdyspraxie Directe Toegankelijkheid Logopedie Hanencursus "Praten doe je met z’n tweeen" Mindmapping Workshop Minimale Paren Spellen voor de fonologische therapie Oromyofunctionele therapie: nog te volgen in oktober 2014 Tevens ben ik lid van de Kwaliteitskring Allround Apeldoorn, waar ik samen met collega’s uit de regio werk aan kwaliteitsverbetering voor ons vak en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Mailadres: duike@logopedieschulte.nl

Eline Hofmeijer

Logopedist
Ik ben Eline Hofmeijer,
Ik woon samen met André en onze twee zoontjes. Ik werk sinds 2015 bij deze praktijk.
Werken met mensen is mijn passie. Ik geniet van het contact met mensen en het geeft mij veel voldoening om hen te helpen bij een logopedisch probleem. Ik werk graag met kinderen, een kind zien groeien en ontwikkelen, vind ik mooi. Het is belangrijk dat kinderen zelfvertrouwen ontwikkelen en dat ze trots zijn op wat ze hebben bereikt. Ik wil dat logopedie leuk is voor mijn cliënten, zodat iedereen met plezier bij me komt.

De samenwerking met mijn collega's is erg prettig. We helpen elkaar zodat we de best mogelijke logopedische zorg voor de cliënt kunnen realiseren. Ik heb de cursus oromyofunctionele therapie (logopedie en tandheelkunde) gevolgd. Hierdoor weet ik hoe ik afwijkende mondgewoonten moet behandelen. Ook heb ik verschillende cursussen op het gebied van de spraakontwikkeling gevolgd (Hodson & Paden en Metaphon). Op het gebied van de taalontwikkeling heb ik de cursus Communicatieve taaltherapie voor 2 - 6 jarigen gevolgd en de cursus TOLK: (Taal aanbieden, overnemen, luisteren en kijken)

Mailadres: eline@logopedieschulte.nl

Loïs Vriezekolk

Logopedist
Ik ben Loïs Vriezekolk,
ik ben 23 jaar oud en ik woon in de omgeving van Apeldoorn.


Mailadres: lois@logopedieschulte.nl

Ook een nieuwe website ?